رویا خالقی روزنامهنگار حوزه انرژی در توئیتر نوشت: اعتراضات چین در صورت گسترش و تداوم سبب کاهش تقاضا و افت قیمت نفت خواهد شد؛ چین بزرگترین واردکنندگان نفت است و در ماه اکتبر روزانه حدود ۹ میلیون بشکه نفت وارد کرده است.
قیمت نفت روز دوشنبه همزمان با اعتراض مردم چین به قوانین سختگیرانه قرنطینه کووید ۱۹، بیش از دو دلار در هر بشکه سقوط کرد و شاخص نفت آمریکا به پایینترین رکورد ۱۱ ماهه رسید.
تحلیلگر موسسه بینالمللی کپلر گفت: طبیعتاً تشدید رقابت در بازار آسیا باعث خواهد شد تا ایران وادار شود تخفیفهای بیشتر پیشنهاد دهد تا سهم خود را در بازار چین حفظ کند. هند تا موقعی که تحریمهای آمریکا بر صنعت نفت ایران برداشته نشود به احتمال زیاد نفت از ایران وارد نخواهد کرد و اگر قیمتها ثابت بمانند به معنای درآمد کمتر برای ایران است.
قیمت نفت در معاملات اندک روز جمعه، تحت تاثیر نگرانیها نسبت به ضعیف شدن تقاضا برای سوخت در چین و اختلاف غربیها بر سر سقف قیمت نفت روسیه، دو درصد کاهش یافت و سومین کاهش هفتگی متوالی را رقم زد.
اخبار نفت: نمودار بلومبرگ نشان میدهد تا سال ۲۰۴۰ چین که هماکنون بزرگترین واردکننده نفت جهان است، پیشتاز فروش خودروهای برقی خواهد شد. در این نمودار میزان فروش خودروهای برقی به تفکیک در چین، اروپا، آمریکا، ژاپن، کره جنوبی و سایر نقاط جهان مشخص است.
❇️ اینفوگرافیهای متنوع را در "اخبار نفت" ببینید ❇️
شرکت "قطر انرژی" توافق ۲۷ ساله برای فروش و خرید گاز طبیعی مایع (الانجی) با شرکت سینوپک چین منعقد کرد که طولانیترین قرارداد در تاریخ قراردادهای الانجی است.
رییس پارک فناوری و نوآوری نفت و گاز با تکذیب خبر واگذاری چاههای کمبازده نفتی به شرکتهای روس و چینی اظهار کرد: بر اساس برنامهریزی قرار است شرکتهای دانشبنیان داخلی این چاهها را احیا کنند و به هیچ عنوان شرکت خارجی برای این کار در نظر گرفته نشده است.
مدیر گروه مرکز مطالعات بینالمللی انرژی وین گفت: در سیاست اعمال سقف قیمت نفت کشورهای تحت تحریم متحمل شرایط سختتری خواهند شد، خصوصا اینکه بخش عمده فروش کشورهای تحت تحریم بر پایه عرضه تکمحموله است.
قیمت نفت روز سه شنبه تحت تاثیر افزایش موارد ابتلا به کووید ۱۹ در چین که نگرانیها نسبت به مصرف کمتر سوخت در بزرگترین واردکننده نفت جهان را برانگیخت و تنزل برآورد اوپک از میزان رشد تقاضای جهانی، کاهش پیدا کرد.
کشورهای بزرگ با جمعیت زیاد، بالاتر از همه چین، آمریکا و هند، بیشترینCO2 را منتشر می کنند، اما طبق دادههای پروژه جهانی کربن، از نظر سرانه انتشار دی اکسید کربن، برخی کشورهای حاشیه خلیج فارس بیشترین آلاینده سرانه را دارند. قطر صدرنشین است و ساکنان کویت و عربستان و امارات در رتبه های سوم و چهارم و هفتم قرار دارند. این آمار مربوط به کشورهایی ...
عضو هیات نمایندگان اتاق بازرگانی تهران گفت: پروپان تولیدی بندر امام توسط چین خریداری میشود و گرید 99 درصد را تبدیل به 99.99 کرده و با 20 برابر قیمت بیشتر ما از این کشور وارد میکنیم.
حمایت ناخواسته چین از بازار گاز طبیعی مایع (الانجی) جهان، با اقدام دومین خریدار بزرگ این سوخت برای کاهش فروش مجدد محمولههای اضافی، احتمالا به پایان میرسد.